Easy Template
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template sjablonen balk
Easy Template

 

 

Copyright waarschuwingsdienst
Easy Template lanceert een copyright waarschuwingsdienst. Deze dienst herinnert in januari per e-mail aan het wijzigen van het copyright van de website. Het te laat wijzigen geeft een bezoeker het gevoel een oude site te raadplegen en vervolgens verlaat hij de website.

De reden
Een aantal jaar geleden moest ieder bedrijf van zichzelf een website hebben. Zonder website telde men niet mee in de markt van professionele ondernemingen, vond men. Deze run op websites is redelijk tot stilstand gekomen en er is een nieuw probleem ontstaan. De websites zijn niet onderhouden en geven verouderde informatie. Een ding is erger dan geen website hebben. Dat is een verouderde website.

Aanmelden bij gratis copyright waarschuwingsdienst

Stuur een e-mail naar:

Met als onderwerp "aanmelden copyright waarschuwingsdienst".

Afmelden bij copyright waarschuwingsdienst

Stuur een e-mail naar:

Met als onderwerp "afmelden copyright waarschuwingsdienst".

Optimalisatie checklist website
In de optimalisatie checklist website voor zoekmachines is een hoofdstuk opgenomen voor de kwaliteit van een website in het algemeen. Natuurlijk is het belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers op een website te krijgen, maar deze bezoeker moet niet na enkele seconden de website verlaten met het gevoel een oude website te hebben bezocht. Op de volgende pagina is dit hoofdstuk uit het concept voor u ter beschikking gesteld.

Alvast 2 tips

  • Als de website niet dagelijks wordt gewijzigd, vermeld dan niet laatst bijgewerkt op <datum>
  • Zorg dat wanneer er gebruik wordt gemaakt van copyright 2xxx dit in de eerste week januari wordt veranderd. Voeg deze actie toe aan de checklist jaarafsluiting en zet de actie in de agenda. Is het dit jaar al veranderd?

Uiteraard is een productbeschrijving jarenlang actueel, maar wanneer er wordt vermeld "laatst bijgewerkt op 14 juni 2003", krijgt de bezoeker het "idee" een niet relevante website te bezoeken. Had marketing niet te maken met het gevoel dat de klant bij een bedrijf of product heeft?

 

 
Copyright waarschuwingsdienst

Overzicht diensten

Nieuwsbrief
Verlofoplossingen
EASY TEMPLATE
Easy Template op Twitter
Urenregistratie
Vakantiekaart in Excel
Microsoft Office trainingen