Easy Template
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template sjablonen balk
Easy Template

 

 

Invoegen Logo

Dit lijkt één van de eenvoudigste acties voor het maken van een Word sjabloon. Dat is het ook, als u het goed doet. Zorg ervoor dat een logo of andere plaatjes altijd via invoegen in een document worden gezet. Met knippen en plakken vanuit andere documenten loopt u het risico dat de sjablonen heel erg groot worden.

Sjablonen in Word voorzien van uw logo

Van pdf naar Word

1. Open in het sjabloon de kop -en voeteksten weergavedoor in het menu te kiezen voor >> Beeld >> Koptekst en voettekst

koptekst instellen in Word
2. zet de cursor in het begin van de koptekst3. kies voor >> Invoegen >> Afbeelding >> Uit bestand4. zoek op het netwerk uw logo op. Selecteer het logo en klik op >> Invoegen.

Let erop dat u een logo kiest dat van het formaat is dat u wilt hebben. Uw vormgever kan een logo aanleveren in het gewenste formaat. Wanneer nl. een groot logo in Word wordt verkleint, blijft het originele bestand bestaan. Dit neemt dus onnodig veel ruimte in.5. Selecteer de afbeelding van het logo en klik op de >> rechtermuisknop
6. kies vervolgens voor >> Afbeelding opmaken7. selecteer de tab >> Indeling
8. kies voor >> Voor tekst9. Klik onder in het scherm op >> Geavanceerd10. het scherm dat verschijnt, geeft aan waar de afbeelding precies staat. Selecteer zowel bij >> rechts van als >> onder de waarde "pagina"11. de instellingen staan nu goed.

Het logo dat wij hebben ingevoegd, is geplaatst op 11 cm vanaf links en 0,25 cm van de bovenkant van de pagina. Het is verstandig om alle standaard instellingen vast te leggen op één centrale plek, bijvoorbeeld een huisstijl handboek.12. het logo staat nu netjes rechtsboven in het scherm. 

Word brief sjabloon maken

opslaglocatie

nieuw sjabloon maken
standaard lettertype
kopteksten en voetteksten
logo in sjabloon
adresblok afzender
adresblok geadresseerde
EASY TEMPLATE
Urenregistratie
Verlofoplossingen
Vakantiekaart in Excel
Microsoft Office trainingen