Hulp op afstand

Easy Template kan indien gewenst ondersteuning geven via internet. Dankzij moderne technieken, kunnen we (uiteraard op uw initatief) via internet op uw scherm meekijken.

Hoe werkt het?

1. Klik op de volgende link: hulp op afstand
  2. Kies voor >> uitvoeren (of Openen of Starten, dit is afhankelijk van uw browser)
  3. Indien nodig kiest u nogmaals voor >> Uitvoeren
  4. U wordt nu gevraagd om een Session-ID. Dit is een negencijferig nummer dat wij u telefonisch doorgeven. Het scherm zet hier automatisch streepjes tussen.
  5. Als u dit nummer hebt ingevoerd, klikt u op 'Join Session' en vervolgens op 'Accept' om ons toegang te geven.
  6. Onze helpdeskmedewerker kijkt op dat moment op uw scherm mee. Het is alsof we naast u zitten, maar we hoeven er niet voor te reizen!

Belangrijk

Na het verbreken van de sessie wordt de verbinding verbroken. Wij kunnen dus niet nog een keer meekijken op uw scherm. U geeft dus per keer dat we meekijken akkoord en bent er dus van verzekerd dat niemand meekijkt als u dat niet wilt.